Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Grans vins escumosos de la Península Ibèrica

La Península Ibèrica te una tradició de vins escumosos iniciada fa 150 anys amb les primeres ampolles de "xampany" elaborades a Sant Sadurní d'Anoia. Des de llavors l'elaboració de vins escumosos amb el sistema tradicional ha estat més o menys constant i intensiva en diverses regions fins avui di. Avui dia, aquesta forma d'elaboració inspirada en el Champagne conviu amb la nova tendència de l'escumós ancestral, entre d'altres, i és subjecte d'una revolució en quant a denominacions, zones productores i marques de qualitat. En aquest taller ens endinsarem en algunes de les regions productores més interessants, algunes de consolidades i d'altres d'emergents, de la ma d'alguns del productors ben interessants. 

 

El sommelier:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l'Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d'avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l'Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Divendres 20 de desembre
Horari: Divendres de 19.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 20,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal