Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Maridatge d’hivern amb cerveses de temporada

Poc a poc el maridatge amb cervesa va arrelant a casa nostra, quelcom habitual en altres zones del món on aquesta beguda està més generalitzada i és molt apreciada. Cada cop son més els elaboradors d'alta qualitat. També són més els restaurants que proposen una carta de cerveses i s'animen a maridar els seus plats amb algunes de les desenes d'estils diferents d'aquesta beguda milenària, com és el cas del Bocamoll. I és que en aquest taller comptem amb l'equip del Bocamoll per oferir-nos un menú 100% hivernal maridat amb cerveses de temporada. Una ocasió única d'endinsar-nos en el món del maridatge i de la cervesa.

 

El tallerista: 

El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert (Chalber) Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal.  

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: Bar Bocamoll @barbocamoll

Dijous 12 de desembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 20,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal