Com és una autèntica celebració nadalenca a Itàlia? aquest taller és una oportunitat única per descobrir les tradicions culinàries del Nadal italià més allá del Panettone. A través d'aquest curs, els participants aprendran a preparar un àpat festiu típic de les festes nadalenques a Itàlia, on cada plat està carregat de significat i sabor. Des de les antipasti fins als dolços tradicionals amb les variacions regionals que pertoquen, aquest curs ofereix una immersió en la rica cultura gastronòmica italiana durant la l'època més màgica de l'any.
La xef:
L'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.