Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Asados, churrascos i BBQ: la cuina del foc i la brasa a Amèrica

La cocció amb foc de llenya és la forma de cuina més antiga que existeix. Per això ens atreu tant l’aroma de fum i cuinar a l’aire lliure amb voltant d’una graella. Però les tècniques de cocció amb foc natural són molt diverses, gairebé com cultures culinàries hi ha al món, i per tant també els estris adients per a cada tècnica i el munt de receptes que en sorgeixen. 
En aquesta edició, en endinsarem en les tradicions culinàries de la cuina a la brasa d'Amèrica. Descobrirem les tècniques, ingredients i sabors que fan que els asados argentins, els churrascos brasilers i les barbecues d'Estats Units siguin tan especials.

 

Amb l'Associació Manjaretti (@manjaretti)  

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: Associació Manjaretti @manjaretti

Dissabte 26 d'octubre
Horari: Dissabte d'11 a 14 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal