Aprèn a fer kimchi
El kimchi és un fermentat coreà (picant o no) que ha arribat amb força a la nostra gastronomia. Actualment el podem trobar a les cartes de molts restaurants i botigues. Vols aprendre a fer-ne a casa? En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i pràctics per fermentar kimchi a casa de manera senzila i segura. Utilizarem hortalisses de temporada i elaborarem dos tipus diferents de kimchi, que cada participant s'endurà a casa.
El xef:
L'Àlex Todó (@microorganismesorg) és expert en fermentació i cuiner. Elabora fermentats vegetals a SANTS FERMENTS (@santsferments) i també forma tant professionals com aficionats. Pel que fa la cuina, l'interessa especialment reivindicar la cuina vegetal de temporada i proximitat, divulgar receptes d'aprofitament, utilitzar productes poc coneguts, i, és clar, fermentats!
Què podeu portar? Davantal. La resta de material està inclòs.
TIPUS: Gastronomia
professor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dilluns 16 de desembreHorari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Inscriu-te
Lloc: