Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Aprèn a fer kimchi

 

El kimchi és un fermentat coreà (picant o no) que ha arribat amb força a la nostra gastronomia. Actualment el podem trobar a les cartes de molts restaurants i botigues. Vols aprendre a fer-ne a casa? En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i pràctics per fermentar kimchi a casa de manera senzila i segura. Utilizarem hortalisses de temporada i elaborarem dos tipus diferents de kimchi, que cada participant s'endurà a casa. 

 

El xef:

L'Àlex Todó (@microorganismesorg) és expert en fermentació i cuiner. Elabora fermentats vegetals a SANTS FERMENTS (@santsferments) i també forma tant professionals com aficionats. Pel que fa la cuina, l'interessa especialment reivindicar la cuina vegetal de temporada i proximitat, divulgar receptes d'aprofitament, utilitzar productes poc coneguts, i, és clar, fermentats!
 
 
Què podeu portar? Davantal. La resta de material està inclòs. 
 
TIPUS: Gastronomiaprofessor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dilluns 16 de desembre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal