Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Arrossos de tardor

L’arròs és un dels productes més comuns a la nostra cuina i, alhora, un dels més desconeguts i difícils de cuinar. Hi ha centenars de varietats, milers de qualitats i diferents formes  de coure’l en funció de les seves característiques i tradició culinària. No és el mateix fer un arròs caldós, que una paella o un risotto… Així que la tria de l’arròs també és important. 
En aquest taller aprendrem les diferències entre els principals tipus d’arròs i receptes tardorenques per aplicar-los, així com l'elaboració de brous, sofregits bàsics i fins i tot formes de presentar-les i emplatar-les. 

 

El xef:

Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Felip Tura @daddixef
Dissabte 23 de novembre
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal