Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Batch cooking BBB: cuina de tupper per a tota la setmana (3a sessió)

Cuinar més una sola tarda per cuinar menys durant la setmana! És a dir, preparar diferents aliments i plats per després fer combinacions ràpides durant la setmana. Aquest és el lema del Batch Cooking o cuina en línia, on prioritzem aspectes com la conservació del menjar, treure el màxim partit del temps que dediquem a pensar què mengem i a cuinar-ho, a reaprofitar i no llençar aliments... En definitiva, a alimentar-nos millor!
Aquesta sessió forma part d'un curs de 4 sessions pensades per a ésser desenvolupades de forma independent entre elles. Com en la resta, aprendrem a organitzar-nos a la cuina a partir de l'elaboració plats de temporada per a tota setmana. 

 

La xef:

L'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.

 

A cada sessió es treballarà un menú complet i diferent de la resta de sessions.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i carmanyoles per a endur-vos els plats que haureu preparat.

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Alessandra Manetti @manjaretti
Dilluns 21 d'octubre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal