Cuinar més una sola tarda per cuinar menys durant la setmana! És a dir, preparar diferents aliments i plats per després fer combinacions ràpides durant la setmana. Aquest és el lema del Batch Cooking o cuina en línia, on prioritzem aspectes com la conservació del menjar, treure el màxim partit del temps que dediquem a pensar què mengem i a cuinar-ho, a reaprofitar i no llençar aliments... En definitiva, a alimentar-nos millor!
En aquest curs de 4 sessions aprendrem a organitzar-nos a la cuina tot elaborant plats de temporada per a tota setmana.
La xef:
L'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.
Possibilitat d’inscriure’s a cada una de les sessions de forma individual. A cada sessió es treballarà un menú complet i diferent de les altres sessions.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i carmanyoles per a endur-vos a casa els plats cuinats.