La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu. Aquest és l'objectiu d'aquest cicle de cuina, en el qual cada sessió es basa en el treball d’una matèria prima fonamental en la nostra cuina del dia a dia, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries.
Cada sessió compta d’una petita introducció teòrica, on expliquem les característiques i atributs bàsics de cada aliment. Posterioment, donem pas a l’elaboració de 3-4 receptes per tal de veure i posar en pràctica les múltiples possibilitats i varietats que ens ofereix cada matèria primera, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina.
Temari:
La xef:
Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.