Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Tot sobre el peix: cuina, conservació i tècniques de tall

La cuina es fonamenta en el producte. Ha de ser de qualitat, fresc, de temporada i, a poder ser, de proximitat. En el cas del peix això és especialment clar. En aquest taller ens endinsarem en el món els fruits del mar des del mercat fins al plat i amb una visió moderna i innovadora: com comprar-lo, com netejar-lo, com conservarlo i, inclús, com madurar-lo en nevera i preparar-lo per a treure’n el màxim partit i que resulti deliciós. A partir de diferents peixos en funció del mercat, elaborarem 4 receptes tot aplicant diverses tècniques de cuina. 

 

El xef:

En Manel Guirado és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col.labora amb l'escola de cuina professional @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

 

Amb el patrocini de Tast de Mar Valldoreix (@tastdemar ) 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 23 d'octubre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: Tast de Mar Valldoreix patrocina aquest taller aportant 10€ per assistent en producte
La inscripció s'obre el dimarts 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal