La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.
En aquesta versió estiuenca de Cuina de Mercat ens centrem en 3 productes als quals apliquem tècniques i conceptes adients per als dies de més calor. En aquesta primera sessió li toca el torn a les receptes fredes de carn: tartars, escabetxos, carpaccios, roastbeef...
La sessió sessió comptarà amb una petita introducció teòrica. Posterioment, donarem pas a l’elaboració de 3-4 receptes, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries.
El xef:
En Manel Guirado és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col.labora amb l'escola de cuina professional @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.