Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cuina de mercat. Receptes fredes amb carn

La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.  

En aquesta versió estiuenca de Cuina de Mercat ens centrem en 3 productes als quals apliquem tècniques i conceptes adients per als dies de més calor. En aquesta primera sessió li toca el torn a les receptes  fredes de carn: tartars, escabetxos, carpaccios, roastbeef...

La sessió sessió comptarà amb una petita introducció teòrica. Posterioment, donarem pas a l’elaboració de 3-4 receptes, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries. 

 

El xef: 

En Manel Guirado és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col.labora amb l'escola de cuina professional @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimarts 16 de juliol
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal