La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.
En aquesta versió estiuenca de Cuina de Mercat centrem cada sessió en 3 productes als quals aplicarem tècniques adients per als dies més calorosos, començant per les receptes fredes amb ous, seguint amb receptes fredes de peix i acabant amb receptes fredes de carn.
Cada sessió compta d’una petita introducció teòrica. Posterioment, donem pas a l’elaboració de 3-4 receptes, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries.
Els xefs:
1a sessió - Ous, receptes fredes d'estiu: Josep Vidal @josepvidalxef
2a sessió - Receptes fredes amb peix: Karin Requena @rekarin
3a sessió - Receptes fredes amb carn: Manel Guirado @manelguirado
Possibilitat d’inscriure’s a cada una de les sessions de forma individual
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.