Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cuina de mercat. Ous, peixos i carns (cicle de 3 sessions)

La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.  

En aquesta versió estiuenca de Cuina de Mercat centrem cada sessió en 3 productes als quals aplicarem tècniques adients per als dies més calorosos, començant per les receptes fredes amb ous, seguint amb receptes fredes de peix i acabant amb receptes fredes de carn

Cada sessió compta d’una petita introducció teòrica. Posterioment, donem pas a l’elaboració de 3-4 receptes, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries. 

 

Els xefs:

1a sessió - Ous, receptes fredes d'estiu: Josep Vidal @josepvidalxef

2a sessió - Receptes fredes amb peix: Karin Requena @rekarin

3a sessió - Receptes fredes amb carn: Manel Guirado @manelguirado

 

Possibilitat d’inscriure’s a cada una de les sessions de forma individual

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessors: Manel Guirado @manelguirado, Karin Requena @rekarin i Josep Vidal @josepvidalxef
Del 2 de juliol al 16 de juliol
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 3
Preu: 60,00 €
Preu del material: 36,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal