Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cuina de mercat: edició matí

La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.  

En aquest cicle de cuina, cada sessió es basa en el treball d’una matèria prima fonamental en la nostra cuina del dia a dia, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries. 

Cada sessió compta d’una petita introducció teòrica, on expliquem les característiques i atributs bàsics de cada aliment. Posterioment, donem pas a l’elaboració de 3-4 receptes per tal de veure i posar en pràctica les múltiples possibilitats i varietats que ens ofereix cada matèria primera, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina.

Temari:

  • Primera sessió: Verdures i llegums
  • Segona sessió: Carns
  • Tercera sessió: Peixos
  • Quarta sessió: Arrossos
  • Cinquena sessió: Pastes

 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Esteve Ramírez @esteveramirez
Del 22 de maig al 19 de juny
Horari: Dimecres de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 5
Preu: 84,00 €
Preu del material: 50,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal