Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Tècniques i conceptes de cuina professional (II): mètodes de cocció i d’emplatat

Benvinguts al curs de cuina que transformarà les vostres habilitats culinàries! En dues sessions aprendrem  tècniques essencials que ens permetran dominar l'art de cuinar amb seguretat, confiança i creativitat. Des de talls precisos fins a tècniques de cocció perfectes, la Karin un guiarà pas a pas perquè conegueu el que fa d'un cuiner, un xef. Uneix-te a nosaltres i converteix els teus somnis culinaris en realitat!

 

La xef: 

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que te memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

TIPUS: GastronomiaProfessora: Karin Requena @rekarin
Dimarts 14 de maig
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal