Introducció als cafès d’especialitat
T'agrada el cafè? Vols endinsar-te en aquest apassionant producte a partir dels cafès d'especialitat? En aquest taller aprendrem tot allò relacionat amb aquesta planta: des del seu cultiu, fins a les formes de preparació, passant per conceptes bàsics sobre la botànica del cafè, beneficis de la planta, tipus de cafè, el procés de beneficiat i detorrat... I consells per comprar cafè d'especialitat. Descobrirem les aromes, sabors i matisos únics de diferents grans i regions a partir del tast de diferents cafès que elaborarem a partir de mètodes diferents.
El tallerista:
@kurioscafe neix de la passió i el gust pel bon cafè que hereta Luís Carrero de la seva família cafeicultura a Veneçuela i per la curiositat d'aprendre sobre el món del cafè d'especialitat: els orígens, la preparació i la degustació. Kurios és una empresa familiar on es posa tot l'amor a elaborar un producte de qualitat amb els més alt estàndards de sostenibilitat, traçabilitat i coneixement del cafè.
TIPUS: Gastronomia
professor: Luís Carrero @kurioscafe
Dissabte 4 de maigHorari: Dissabte de 10.30 a 12.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 8,00 €
Inscriu-te
Lloc: