Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Maridatge a 4 mans amb vins brisats, claretes i ancestrals

"Brisat", "clarete" i "ancestral" son els noms que reben una sèrie de vins elaborats amb tècniques vinícoles tradicionals que amb el temps es van anar perdent i en els darrers anys s'han recuperat. Estils de vi que desafien la norma, que ens sorprenen, ens creen curiositat i a vegades ens emocionen per la seva autenticitat. En aquest maridatge en Pepe Vidal del bar Bocamoll ens oferirà un menú de primavera que el Manel Guirado s'encarregarà de maridar a partir d'aquests vins tan especials. 

 

Els talleristes: 

En Manel Guirado (@manelguirado ) és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert (Chalber) Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal.  

TIPUS: GastronomiaProfessors: Bar Bocamoll @barbocamoll i Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 15 de maig
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 20,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal