Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Maridatge de primavera a 4 mans (Anul·lat)

El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa... I descobrir nous cellers del nostre territori!  
En aquest taller us proposem un maridatge a 4 mans inspirat en la cuina i el producte de primavera, entre el nostre tallerista Manel Guirado (@manelguirado) a la cuina i Vador Montoya, sommelier de la distribuïdora de vins @idyllicabcn, a càrrec del maridatge.  

 

El xef:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

El Sommelier:

En Vador Montoya va començar en el món del vi i de la gastronomia de forma autodidacta. Va regentar Can Vador, a Sant Cugat durant uns anys. Va decidir estudir sumilleria al CETT i dedicar-se a la distribució de vins fins al dia d'avui. Actualment treballa amb la disctribuïdora Idyllica, on pot fer el que més li agrada: tastar vins i mostrar-los a la gent. 

TIPUS: GastronomiaProfessors: Manel Guirado @manelguirado i Vador Montoya @idyllicabcn
Dimecres 3 d'abril
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 20,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal