Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Col·lectius joves

Durant els darrers anys a Sant Cugat, ha esdevingut un creixement de la població més jove. Segons les dades demogràfiques del 2014, hi ha uns 15.000 habitants d’entre 14 i 29 anys, fet que representa un 13,2% del total de la població. Per aquest motiu, l’Ajuntament ofereix un suport en l’orientació, l’organització i el desenvolupament de les seves iniciatives culturals.

Des del Casal Torreblanca cedim espais als col·lectius juvenils per al desenvolupament de les seves activitats i oferim el suport organitzatiu necessari per dur a terme les diferents iniciatives.

Considerem un “col·lectiu jove” un grup dues o més persones d’entre 13 i 29 anys (una com a mínim ha de ser resident a Sant Cugat) que volen desenvolupar una activitat no lucrativa conjunta. A més, per tal de poder fer ús dels espais i dels equipaments públics gratuïtament, un membre com a mínim ha de ser titular de la T-Jove*.

D’altra banda, per dur a terme aquesta tasca, posem a la seva disposició la figura d'un dinamitzador juvenil per fer un seguiment acurat de cadascun dels col·lectius juvenils que ho sol·licitin.

*La T-Jove es pot tramitar a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) de l’Ajuntament de Sant Cugat. Per a més informació, seguiu l’enllaç http://www.santcugat.cat/tramit/targeta-t-jove

 

Alguns exemples de demandes dels col·lectius:

  • Espais per a ballar, per fer una reunió, per assajar teatre, etc.
  • Orientació i desenvolupament per a organitzar una trobada amb joves, un concert, una obra de teatre...
  • Tràmits per com constituir-se com a entitat, sol·licitar un permís d’activitats a la via pública, etc.

 

Ens trobareu al Casal Torreblanca
oficinajove.santcugat.cat
casaltorreblanca@santcugat.cat
oficinajove@santcugat.cat
93 544 19 65

Comparteix això:

Menú principal