Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Llenguatge entre l’aigua i el paper- Grup A

Farem un recorregut sobre les diferents aplicacions de la aquarel·la al paper. Coneixerem las tècniques principals més conservadores, para aplicar-les a tècniques més contemporànies. També treballarem la forma d’una manera tant abstracta como figurativa, donant  especial importància al color, a la pròpia taca lliure de l’aquarel·la i  a les transparències.

Per altra banda estudiarem i veurem el treball d’artistes contemporanis que utilitzen l’aquarel·la com a mitjà d’expressió  plantejant noves formes de treball i temàtiques.

El material és a càrrec de l'alumne. El professor podrà donar les indicacions i recomanacions oportunes.

Oscar Sanchis; Després d’un temps atípic marcat pels efectes de la pandèmia, presento al Centre d'Art Maristany aquest curs amb la intenció de transmetre amb tota la meva passió l’interès per aquesta tècnica tant bonica que és l’aquarel·la. Tota la vida he sentit que la meva vocació era la pintura i en especial l’aquarel·la, i des de l’any 1991 m’hi dedico professionalment.

Als meus inicis amb setze anys, ja prenia el tren fins l’estació de França per pintar els carrers de Barcelona. Al cap d’uns anys vaig començar a transmetre els meus coneixements que ja els meus dos mestres, Jaume i Jordi Arenas em van ensenyar. Recentment ha exposat a Port Le Barcares i al museu de Mataró de Ca l'Arenas en motiu del cent anys del naixement d'en Jordi Arenas. 

 

TIPUS: ArtA càrrec de: Oscar Sanchís

Del 4 d'abril al 6 de juny
Horari: Dijous de 10 a 13 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 139 €

Inscriu-te
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal