Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Rostres

Exposició seleccionada a la convocatòria Les Lleixes del CAM

Hi ha moltes formes de veure un rostre. Tantes com persones el miren. Els aspectes que es perceben de cada rostre varien segons allò que crida l’atenció a cada observador.

Reconeixem a les persones pel seu rostre. Podem dir qui és qui, només veient aquesta part de cos; però la expressió del rostre també ens indica el tarannà de la persona, les seves emocions, les seves vivències i les seves situacions personals. L’estat d’ànim.

El rostre és un aparador damunt del qual cada persona tria la manera de mostrar-se als altres. També és la part del cos a partir de la qual l’altre aboca la primera impressió sobre la persona.  

És, en definitiva, la part més calidoscòpica de la persona, la que canvia i aglutina més registres, la que té més maneres de mostrar-se i ser percebuda segons concepcions, subjectivitats, sensibilitats i gustos de l’observador. Per tant, el rostre és bonic o lleig depenent d’una percepció personal de l’observador.

L’exposició “Rostres” aglutina un compendi de fesomies captades per l’artista Nuria Lladó.

Activitats:

Punt de trobada a càrrec del servei educatiu dels centres d'art, dijous 25 de juny a les 18h (amb reserva prèvia a casaaymat@santcugat.cat i aforament limitat)

 

Horari del centre: de dilluns a divendres de 10 a 13.30h, i de 17 a 21h, i els dissabtes d’11 a 14h, i de 17 a 20.30h

Data: Del 26 de maig al 25 de juliol de 2020 Artista: Núria LladóLloc: Centre d'Art Maristany
Espai Lleixes
Col·labora:
Sorea
Generalitat de Catalunya. Dept. Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal