Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

PROJECTE CONTEMPORANI DE RECERCA

PROJECTE CONTEMPORANI DE RECERCA 2025

Per a l'elaboració d’un projecte de recerca entorn de les pràctiques artístiques contemporànies que destaqui per l’interès i originalitat de la proposta.

El desenvolupament de la recerca s’ha de portar a terme durant el calendari del programa del 2025 (gener-desembre). No és necessari desenvolupar la investigació de forma presencial, però cal que acabi formalitzant-se en: programació d’activitats, proposta de mediació, cicle, publicació o instal·lació site specific, entre altres formats que es creguin convenients. L’equip gestor donarà suport als investigadors en la proposta de formalització. 

 

Sol·licitud

Adreçar un únic dossier pdf (màxim 3 MB) al correu electrònic casaaymat@santcugat.cat amb el codi RECERCA com a assumpte del missatge. El document cal que inclogui:

- Proposta de recerca: justificació teòrica i motivació de la investigació; descripció de la proposta de formalització que inclogui necessitats tècniques, calendari i necessitats de producció (3000 paraules).

- Pressupost desglossat d’honoraris i producció de la formalització.

- Currículum o descripció del treball de l’investigador/a o de l’equip d’investigació (1000 paraules).

 

Dotació econòmica

La dotació econòmica global per aquest projecte serà fins a un màxim de 3.000,00 € (impostos inclosos), repartits de la forma en què segueix:

3.000,00 €: honoraris d’investigació i producció de la formalització de la recerca. L’import destinat a un concepte i l'altre s’ha de distribuir amb coherència segons sigui la rellevància d’una fase o altra del projecte.

Per al desenvolupament de la recerca i la formalització de la investigació la proposta comptarà amb el suport de l'equip tècnic i gestor del centre.

 

Criteris de valoració

- Rellevància de la investigació en l’àmbit de les arts visuals, i coherència de l’objecte d’estudi amb el projecte de presentació pública.

- Caràcter inèdit o experimental de la metodologia de recerca.

- Significació de la selecció del projecte de recerca en la trajectòria de l’investigador/a o equip d’investigació.

 

Comitè de selecció

La selecció de la proposta anirà a càrrec de l’equip tècnic i gestor del centre.

 

Dates

Presentació de propostes: del 13 de maig fins al 16 de juny del 2024

Comunicació de la proposta seleccionada: a partir de 22 de juliol del 2024

 

Dubtes i preguntes

Per a resoldre dubtes i preguntes relacionades amb el contingut d’aquestes bases, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de:

Adreça electrònica: casaaymat@santcugat.cat

Telèfon.: 93 565 70 82

Comparteix això:

Menú principal