Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

CICLE D’ARTISTES DE SANT CUGAT 2024

Per a un projecte d’artista amb vincle a Sant Cugat (nascut/da, amb residència o taller artístic) que vulguin formar part del Cicle d’Artistes de Sant Cugat orientat a difondre i potenciar l’art fet des de la ciutat. 

En queden excloses les propostes que ja s’hagin mostrat en qualsevol altre espai públic o privat de la ciutat. La proposta es mostrarà a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura entre setembre i novembre del 2024.

 

Sol·licitud:

Adreçar un únic dossier pdf (màxim 3 MB) al correu electrònic casaaymat@santcugat.cat amb el codi CAST com a assumpte del missatge, incloent:
• Proposta expositiva: justificació teòrica, relació d’obres, necessitats tècniques, calendari i necessitats de producció i proposta d’implantació a la sala d’exposicions
(3000 paraules).
• Proposta d’activitats vinculades (mínim dues) i de mediació (500 paraules).
• Pressupost desglossat d’honoraris, producció, transports, muntatge, assegurança, drets d’autor, activitats vinculades i qualsevol altre concepte amb despesa econòmica associada.
• Currículum o descripció del treball de la o de l’artista (1000 paraules).
• Acreditació de naixement, residència (2 anys consecutius fins a l’actualitat) o declaració jurada que justifiqui el vincle amb la ciutat.

 

Dotació econòmica:

La dotació econòmica global serà d’un màxim de 8.000 € (impostos inclosos).
Per al desenvolupament de l’exposició i les activitats vinculades la proposta comptarà amb el suport de l’equip tècnic i gestor del centre.

 

Criteris de valoració:

• Originalitat de la proposta i programa d’activitats vinculades i de mediació.
• Adequació de la proposta expositiva a l’espai, calendari, pressupost, recursos humans i tècnics del centre (plànol i recursos tècnics disponibles a centresculturals.santcugat.cat) i a les bones pràctiques professionals.
• Vinculació amb el context territorial de Sant Cugat (es valorarà molt positivament).
• Es valorarà positivament la vinculació temàtica amb la Biennal Manifesta 15 Barcelona (https://manifesta15.org/ca).

 

Comitè de selecció:

Anna Bascu (secretària acadèmica de l’Escola d’Art de Sant Cugat), Amanda Bernal (fotògrafa), Maria Alonso (gestora cultural). L’equip tècnic i gestor del centre
formarà part d’aquesta comissió, amb veu i sense vot.

 

Dates:

Presentació de propostes: del 18 de setembre fins el 23 d’octubre del 2023
Comunicació de la proposta seleccionada: a partir de novembre del 2023

 

Dubtes i preguntes:

Per a resoldre dubtes i preguntes relacionades amb el contingut d’aquestes bases, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de:
Adreça electrònica: casaaymat@santcugat.cat
Telèfon.: 93 565 70 82

Comparteix això:

Menú principal