Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

PROJECTES CURATORIALS D’ART CONTEMPORANI 2024

Per a un projecte de comissariat d’arts visuals contemporànies que destaqui per la seva qualitat, professionalitat i originalitat. La proposta es mostrarà a la sala d’exposicions del Centre d’Art Maristany entre setembre i novembre del 2024.

 

Sol·licitud

Adreçar un únic dossier pdf (màxim 3 MB) al correu electrònic maristany@santcugat.cat amb el codi ARTCAM com a assumpte del missatge, incloent:

• Proposta expositiva: justificació teòrica, relació d’artistes i obres, necessitats tècniques, calendari i necessitats de producció i proposta d’implantació a la sala d’exposicions
(3000 paraules).
• Proposta d’activitats vinculades (mínim dues) i de mediació (500 paraules).
• Pressupost desglossat d’honoraris, producció, museografia, transports, muntatge, assegurança, drets d’autor, activitats vinculades i qualsevol altre concepte amb despesa econòmica associada.
• Currículum o descripció del treball de la comissària, del comissari o de l’equip de comissariat (1000 paraules).

 

Dotació econòmica:

La dotació econòmica global serà d’un màxim de 9.000,00 € (impostos inclosos).
Per al desenvolupament de l’exposició i les activitats vinculades la proposta comptarà amb el suport de l’equip tècnic i gestor del centre.

 

Criteris de valoració:

• Trajectòria del comissari / comissària / equip de comissariat, connexió de la proposta amb el context de l’art actual i programa d’activitats vinculades i de mediació.
• Adequació de la proposta expositiva a l’espai, calendari, pressupost, recursos humans i tècnics del centre (plànol i recursos tècnics disponibles a centresculturals.santcugat.cat) i a les bones pràctiques professionals.
• Caràcter inèdit (no és indispensable però si valorable).
• Vinculació amb el context territorial de Sant Cugat i inclusió d’agents i/o artistes de la ciutat als projectes (es valorarà molt positivament).
• Es valorarà positivament la vinculació temàtica amb la Biennal Manifesta 15 Barcelona (https://manifesta15.org/ca)

 

Comitè de selecció:

Jordi Vernis (comissari), Mariona Moncunill (artista), Jack Davidson (artista). L’equip tècnic i gestor del centre formarà part d’aquesta comissió, amb veu i sense vot.

 

Dates:

Presentació de propostes: del 18 de setembre fins el 23 d’octubre del 2023
Comunicació de la proposta seleccionada: a partir de novembre del 2023

 

Dubtes i preguntes:

Per a resoldre dubtes i preguntes relacionades amb el contingut d’aquestes bases, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de:
Adreça electrònica: maristany@santcugat.cat
Telèfon.: 93 565 70 82

Comparteix això:

Menú principal