Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Concert per a tots els públics. "Udolç"

A càrrec d'Alba Careta, Henrio i Santi Careta

La trompetista i cantant de jazz Alba Careta i el cantautor i productor Henrio s'uneixen en el tercer treball discogràfic de la col·lecció del "Càntut. Cançons de tradició oral". El projecte neix l'any 2012 per recollir i difondre el patrimoni musical de transmissió oral de les comarques gironines.

Sota el nom "Udolç", Alba Careta i Henrio, estiren el fil de la iniciativa "Càntut a les escoles: cacem i cantem cançons" i la recerca duta a terme per part de l'alumnat de Cassà de la Selva el curs 2021-22, i emprenen així un viatge oníric per diverses d'aquestes i altres cançons de bressol, principalment de les comarques gironines. La voluntat és recuperar les cançons utilitzades en els moments més tendres de la criança i que han passat de generació en generació amb l'objectiu de tranquil·litzar i fer adormir els infants.

El repertori escollit consta de 12 cançons de bressol reinterpretades amb arranjaments delicats de collita pròpia i també de quatre poemes d'Enric Casasses recitats per ell mateix, ambientats en el món de la nit, del son i dels somnis. Tant el disc com l'espectacle en directe compta amb la producció i les guitarres de Santi Careta, que hi aporta un acompanyament musical i personal per actualitzar les melodies menys conegudes.

  • Alba Careta, veu, trompeta, xiulet, percussions i carilló.
  • Henrio, veu, guitarres, xiulet i carilló.
  • Santi Careta, guitarres, veu i sintetitzador analògic.

Preu: 6 €
Lloc: Sala Clavé - La Unió

Data: Dissabte 11 de gener de 2025 Hora: A les 18 hLloc: La UNIÓ - Sala ClavéOrganitza: Ajuntament de Sant Cugat
Entrada taquilla: 6€
ENTRADES
Comparteix això:

Cerca d'actes

Setembre 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Menú principal