Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Dibuix i pintura experimental (Anul·lat)

Tothom por parlar, tothom pot escriure, i si ens alliberem dels nostres bloquejos, tothom pot pintar i crear coses. Corita Went.

Tal com deia Sister Corita, creiem que pintar i crear són activitats humanes naturals, però que en moltes persones es troben en un estat seminal, de possibilitat o de desig. 

En aquest curs intentarem trencar bloquejos i convencions per a experimentar d'una manera lliure amb el dibuix, l'estampació i la pintura, buscant l’expressió pròpia de cadascú en un ambient relaxat de gaudi i concentració.

Per a persones amb i sense experiència prèvia.

Martina Manyà, artista plàstica de Barcelona. Va estudiar Belles Arts a Barcelona i Dibuix i il·lustració a l'escola Ar.co de Lisboa, ciutat on hi va viure 11 anys i amb la que hi manté un gran vincle, tant a nivell personal com professional. La seva obra es desplega en diferents tècniques i formats, des de la pintura, la il·lustració, cartells, estampació i també el tèxtil. La seva pràctica té un gran component d'investigació i experimentació amb el color, la composició i l'abstracció, elements fonamentals de la seva obra, presents en tot el què fa. Ha exposat a Barcelona, Madrid, Bilbao, Lisboa i Setúbal, i la seva obra està representada per Pigment Gallery.

 

TIPUS: ArtA càrrec de: Martina Manyà

Del 2 d'abril al 4 de juny
Horari: Dimarts de 10 a 13 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 139 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal