Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Dibuix, pintura i estampació experimental-Grup A

Tothom por parlar, tothom pot escriure, i si ens alliberem dels nostres bloquejos, tothom pot pintar i crear coses. Corita Went.

Tal com deia Sister Corita, creiem que pintar i crear són activitats humanes naturals, però que en moltes persones es troben en un estat seminal, de possibilitat o de desig. 

En aquest curs intentarem trencar bloquejos i convencions per a experimentar d'una manera lliure amb el dibuix, l'estampació i la pintura, buscant l’expressió pròpia de cadascú en un ambient relaxat de gaudi i concentració.

Per a persones amb i sense experiència prèvia.

 

Martina Manyà, artista plàstica de Barcelona. Ha viscut més de 10 anys a Lisboa i continua amb un gran vincle amb el país veí.

La seva obra es desplega en diferents tècniques i formats, des de la pintura, la il·lustració, cartells, estampació i també el tèxtil. 

La seva pràctica té un gran component d'investigació i experimentació amb el color, la composició i l'abstracció, elements fonamentals de la seva obra, presents en tot el què fa. 

Ja sigui a través del tema tractat com de la pròpia matèria utilitzada, la seva obra ens parla de consciència ambiental i ecologia, i és un homenatge a la natura, font inesgotable d'admiració i inspiració. 

Va estudiar Belles Arts a Barcelona i Dibuix i il·lustració a l'escola Ar.co de Lisboa.

Des de 2022 i juntament amb Ana Vivero, forma part de Tornen les esquelles, projecte que vol valoritzar i recuperar la llana dels pocs ramats que encara queden a Collserola.

TIPUS: ArtA càrrec de: Martina Manyà

Del 3 d'octubre al 12 de desembre
Horari: Dimarts de 10 a 13 h
Sessions: 9 sessions + Masterclass 21 novembre a càrrec de Salvador Juanpere
Preu: 139 €

Inscriu-te
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal