Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Arts escèniques

Les entitats d’Arts Escèniques i Musicals de la ciutat poden trobar assessorament i suport en la producció de les seves activitats en l’Oficina de Suport a les Entitats, principalment aquelles entitats tant teatrals com musicals que formin part de la Taula d’Arts Escèniques i Taula d’Arts Escèniques Musicals, respectivament.

Aquestes Taules de Participació estan configurades per entitats inscrites en el Registre Municipal d’Entitats i suposen un punt de trobada i de debat per posar en comú problemàtiques i proposar possible solucions. També un espai per a idear i desenvolupar projectes en comú, així com promoure el treball transversal entre les diferents Taules. Cada taula té el seu règim de funcionament propi i independent.

Des dels Centres Culturals oferim a les entitats d’Arts Escèniques i Musicals (fora de la Taula d’Arts Escèniques i Musical):

  • Assessorament i ajut en la producció de els seves activitats (reserva d’espais i de via pública; calendarització de la producció; demanda d’infraestructures municipals i d’equips tècnics- municipals o externs-; previsió de personal de muntatge i tècnics, transports de material; etc.)

 S’ofereix a la Taula d’Arts Escèniques i Taula d’Arts Escèniques Musicals:

  • Pont de comunicació bidireccional entre les Taules i el Servei de Cultura per tal de presentar les seves propostes i traslladar necessitats i seguiment de les mateixes.
  • Producció integral de les propostes aprovades per la Taula sempre i quan s’hagin estudiat i aprovat municipalment la seva viabilitat a nivell pressupostari i d’infraestructures.
  • Coordinació i cobetrtura de les activitats de la Taula d’Arts Escèniques, com el Dia Mundial del Teatre, el Servei  de Magatzem d’Arts Escèniques, les convocatòries d’Arts Escèniques per formar part de la programació cultural De prop de la XCCP, etc.
  • Coordinació i cobetrtura de les activitats de la Taula d’Arts Escèniques Musicals, com el Dia Internacional de la Música, el projecte Veus del Cor, etc.

 

Si sou una entitat d’Arts Escèniques i Musicals i voleu formar integrar-vos  en la Taula de participació corresponent contacteu amb nosaltres 

Comparteix això:

Menú principal