Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Tast de foie maridat amb vins

Quan parlem de "foie" volem dir "foie gras". I quan parlem de "foie gras" ens referim al fetge gras d'ànecs i oques. En aquest taller parlarem de la Història, la composició, la procedència dels animals i dels diferents tipus de foie gras que podem trobar al mercat (entier, bloc, micuit, parfait, paté, mousse...). Evidentment, en podrem tastar el sabor, aromes, textures... I podrem veure'n diferents opcions gastronòmiques i de maridatge tastant-lo amb diferents vins.

 

El sommelier:

En Xavier Bassa, químic de professió, va decidir canviar fa temps els tubs d’assaig per les ampolles de vi. Sommelier titulat i Tècnic Superior en Enologia i Viticultura, col.labora en diferents mitjans de comunicació escrits i revistes especialitzades i és professor en nombrosos cursos de tast. 

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: GastronomiaProfessor: Xavier Bassa
Dijous 2 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 25,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal