Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge de formatges i cerveses artesanes (Anul·lat)

Encara que sempre parlem dels maridatges formatges & vins, amb cerveses podem fer grans maridatges. I si son artesanes, millor! En aquest taller combinarem diferents tipus de formatges, amb diferents tipus de cerveses artesanes, buscant combinacions especials i sorprenents.

 

El tallerista: 

En Kike es va llicenciar en Química Orgánica però, com a bon asturià, l’apassiojnava el formatge. Així que des del 2021 va decidir dedicar-s’hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i format-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és “m’ha d’agradar el formatge i la persona que l’elabora”. Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium… A l’Aula Gastronòmica s’enacarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent els maridatges de diverses begudes amb aquest producte.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Kike Ojanguren @DotzeGraus
Divendres 20 de maig
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal