Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Taller de pasta fresca

Fer pasta no és complicat. Tan sols fa falta farina, aigua (o ou) i sal. I també una mica de pràctica i paciència. En aquest taller aprendrem a elaborar pasta fresca amb les mans i també amb màquina de pasta per a fer lasanya, espaguetis i raviolis. I, ja que hi som, elaborarem diferents salses casolanes per acompanyar les nostres creacions.

 

La xef: 

A l’Elena de Alós li encanta fer pastissos des de petita. Després de 15 anys dedicada a la gestió cultural, va decidir estudiar pastisseria a Hofmann i iniciar el seu propi projecte de rebosteria Clara Dou (@claradou_), amb el qual es va fer coneguda pels seus macarons. Actualment segueix portant-vos a casa les especialitats més dolces i imparteix cursos on la farina (i la clara d’ou, és clar) sempre hi és present. a l’Aula Gastronòmica la podreu trobar fent tallers com el de pasta, el de pa, el de macarons o el de postres sense gluten.

 

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: GastronomiaProfessora: Elena Alós @Claradou_
Dilluns 16 de maig
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal