Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Postres sense gluten (Anul·lat)

Encara que sembli difícil, fer postres sense gluten deliciosos i atractius és possible. I en taller us ho demostrem tot elaborant receptes tradicionals en què substituirem la farina per altres ingredients aptes per a celíacs i altres dolços no tan típics però gluten free.

 

La xef: 

A l’Elena de Alós li encanta fer pastissos des de petita. Després de 15 anys dedicada a la gestió cultural, va decidir estudiar pastisseria a Hofmann i iniciar el seu propi projecte de rebosteria Clara Dou (@claradou_), amb el qual es va fer coneguda pels seus macarons. Actualment segueix portant-vos a casa les especialitats més dolces i imparteix cursos on la farina (i la clara d’ou, és clar) sempre hi és present. a l’Aula Gastronòmica la podreu trobar fent tallers com el de pasta, el de pa, el de macarons o el de postres sense gluten.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: GastronomiaProfessora: Elena Alós @Claradou_
Dimarts 24 de maig
Horari: Dimarts de 18.30 a 20.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 10,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal