Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Fermentació de verdures: xucruts, pickles i kimchis

En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i la metodologia per a elaborar vegetals fermentats a casa de manera senzilla i segura. Des del xucrut, col fermentada tradicional del centre i est d'Europa, fins al kimchi, plat picant insígnia de la gastronomia coreana.

També aprendrem a fermentar diverses verdures en salmorra.

Acabarem el taller amb una degustació de 3 receptes fàcils per a utilitzar aquests fermentats a la cuina de cada dia.

 

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: Microorganismes

Dijous 11 de novembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal