Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Begudes fermentades sense alcohol: Kombutxa, Tepache i Quefir d'aigua

En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i la metodologia per a elaborar 3 begudes fermentades sense - gairebé - alcohol a casa de manera senzilla i segura.

Una alternativa sana a les sodes comercials o per a aquells que no vulguin consumir alcohol.

Acabarem el taller amb un pica-pica per a maridar aquestes begudes.

 

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: Microorganismes

Dijous 21 d'octubre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal