Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Ceviches

El ceviche (o cebiche) és una de les preparacions icòniques de la gastronomia peruana. D’origen precolombí, aquesta preparació a base de peix, marisc i vegetals crus, ha anat evolucionant al llarg del temps amb l’arribada dels colonitzadors i posteriors immigrants. La seva influència és tan gran que d’altres països de l’entorn com Xile o l’Ecuador l’han adoptat. 

En aquest taller ens endinsarem en el món del ceviche tot treballant-ne diferents versions i variants, i practicant un aspecte tan bàsic com la tècnica de tall. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 2 de desembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal