Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina amb bolets

Encara que no n’és l’època exclusiva, la tardor és el gran moment del bolet, per la quantitat i la varietat que en podem trobar als boscos. Una gran ocasió per a sortir a caçar-los. Perquè el bolet silvestre no es recol·lecta, sinó que es caça! 

En aquest taller parlarem d’aquest fascinant producte, d’algunes de les principals espècies, i veurem diferents maneres de cuinar-lo i conservar-lo durant tot l’any.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado
Dimecres 13 d'octubre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal