Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina de mercat

TARDOR

La tardor és una època d’impàs, una de les més interessants de l’any gastronòmicament parlant. A l’hort conflueixen els darrers tomàquets, pebrots i albergínies i les primeres carabasses, amb els quals podem fer salses i conserves. Del mar venen orades i altres peixos d’escata ben formosos i a bon preu i comença a venir de gust cuinar un rostit, ja de pollastre, porc, xai o vedella.

Però si hi ha un indret on la tardor brilla amb llum pròpia, aquest és el bosc, que ens ofereix més que mai bolets, herbes aromàtiques, caça i cargols.
En aquest taller de 5 sessions us proposem un seguit de plats fàcils d’elaborar i suculents de menjar pensats per a treure partit del producte de temporada i quedar bé amb els convidats.

Cada sessió s’organitza per grups d’aliments (verdures i llegums, carns, peixos, arrossos i pastes) on expliquem les característiques i atributs bàsics de cada aliment i elaborem 3 o 4 receptes donant especial importància a la tècnica culinària.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado
Del 5 d'octubre al 9 de novembre
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 5
Preu: 84,00 €
Preu del material: 35,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal