Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Salses, brous i bases per a omplir la nevera (Anul·lat)

Digueu-ne batch cooking o allò que ha fet la iaia tota la vida. Si a la cuina hi ha preparacions que val la pena fer en quantitat i guardar a la nevera o al congelador per, aquestes son les salses, els brous i altres bases de cuina com els sofregits. Ens permeten aprofitar el producte de temporada (més bo i barat), treure partit de restes de menjar (espines, ossos, retalls de verdura…) i sobretot estalviar temps a l’hora de plantejar un sopar de dia feiner o un dinar de cap de setmana. 

En aquest taller aprendre’m l’ABC de la cuina per a deixar de perdre temps i diners.

Aquest curs es realitzarà de forma presencial sempre i quan la normativa vigent ho permeti. Si la situació no ho permet, el curs es farà online.

TIPUS: Recursosprofessora: Manel Guirado
Dijous 14 de gener
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal