Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Caps, potes, llengües i tripes: la cuina dels menuts (Anul·lat)

Els menuts son aquelles parts menys nobles, encara que comestibles, d’animals com les aus, el porc, el boví i l’oví. Després de segles d’esplendor, aquestes joies gastronòmiques van caure en cert oblit i fins i tot van éssers demonitzades, per bé que els darrers anys hi ha hagut cert ressorgiment de la ma de l’alta gastronomia i de les cuines vingudes d’altres indrets. Sigui com sigui, el seu consum és perfectament compatible amb una alimentació saludable i permeten l’elaboració de plats excelents.

En aquest taller deixarem els complexos i les manies aparcats i coneixerem algunes d’aquestes joies low cost tot aplicant-les en receptes tradicionals i d’altres més contemporànies.  

Aquest curs es realitzarà de forma presencial sempre i quan la normativa vigent ho permeti. Si la situació no ho permet, el curs es farà online.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 4 de febrer
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal