Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Xup-xup: guisats, estofats i altres plats de cassola (Anul·lat)

L’estofat no és una recepta concreta sino una tècnica de cuina que aplega milers de preparacions, una forma de cocció que afavoreix al concentració de la calor i la fa constant i homogènia gràcies a l’olla o la cassola, on diversos ingredients bullen plegats tot estovant-se i donant sabor al suc. 

En aquest taller aprendrem els secrets d’aquesta forma de cuinar, els estris més adients i alguns plats paradigmàtics a partir dels qualñs podrem fer volar la nostra imaginació. 

Aquest curs es realitzarà de forma presencial sempre i quan la normativa vigent ho permeti. Si la situació no ho permet, el curs es farà online.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 28 de gener
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal