Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina al buit i baixa temperatura

A la cuina hi ha dos factors fonamentals: temperatura i temps. És la relació entre aquests dos factors el que determina el sabor, aroma i textura dels aliments. En els darrers anys, la cuina a baixa temperatura i al buit han revolucionat la forma de cuinar i de menjar. Encara que cuinar amb temperatures baixes s’ha fet des de sempre, els avenços tecnològics i el coneixement científic han permès entendre millor els processos i ens han ajudat a treballar de forma més precisa.

Ara no és estrany parlar d’envasadores, de ronners, de sous-vides, de sondes o d’osmosi inversa. 

En aquest taller coneixerem alguns d’aquests estris i tècniques i els aplicarem a receptes fàcils de fer a casa. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

 

En cas de no poder continuar amb el curs presencialment, aquest passarà a realitzar-se en format online.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dimecres 2 de desembre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal