Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Arrossos de primavera (online)

L’arròs és un dels productes més comuns a la nostra gastronomia i, alhora, un dels més desconeguts i difícils de cuinar. Hi ha centenars de varietats, milers de qualitats i diferents formes de coure’l en funció de les seves característiques. No és el mateix fer un arròs caldós, que una paella o un risotto… Així que la tria de l’arròs també és important. 

 

En aquest taller aprendrem les diferències entre els principals tipus d’arròs, receptes per aplicar-les… I aprofitant que ja ha arribat la primavera, proposarem receptes interessants utilitzant alguns dels productes típics de l'època. Ara és quan hi ha els millors pèsols, els pebrots, els carbassons i multitud de fruites que donaran un toc de color a qualsevol plat.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado
Dijous 28 de maig
Horari: Dijous de 19 a 21 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €

Inscriu-te Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal