Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge a 4 mans: cuina d’hivern amb Entre Vins

El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa... I descobrir nous cellers del nostre territori!
En aquesta edició us proposem un menú d'hivern elaborat pel nostre xef Manel Guirado que maridarà de forma molt personal el Xavier Barba a partir de vins del catàleg de la seva distribuïdora Entre Vins. 

 

Els talleristes: 

El 2007, en Xavier Barba va fundar, amb el seu germà Lluis Manel, la seva pròpia distribuïdora de vins (@entrevinsbcn). Des de llavors no ha parat d'aprendre fent el que li grada i el fa feliç. Viu pel vi, somia amb vi i riu amb el vi. I ara podem gaudir d'aquesta passió amb ell. 

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat@timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessors: Xavier Barba @entrevinsbcn i Manel Guirado @manelguirado
Dijous 12 de març de 2026
Horari: Dijous de 19 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 20,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal