.png)
El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa... I descobrir nous cellers del nostre territori!
En aquesta edició us proposem un menú d'hivern elaborat pel nostre xef Manel Guirado que maridarà de forma molt personal el Xavier Barba a partir de vins del catàleg de la seva distribuïdora Entre Vins.
Els talleristes:
El 2007, en Xavier Barba va fundar, amb el seu germà Lluis Manel, la seva pròpia distribuïdora de vins (@entrevinsbcn). Des de llavors no ha parat d'aprendre fent el que li grada i el fa feliç. Viu pel vi, somia amb vi i riu amb el vi. I ara podem gaudir d'aquesta passió amb ell.
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.