.jpeg)
Els vins gallecs han tingut al llarg dels segles una reputació innegable. Si bé en les darreres dècades va ser la regió de les Rías Baixas qui s'ha endut tots els reconeixements i elogis, la resta de zones productores han experimentat en els darrers anys un ressorgiment considerable. En aquesta ocasió ens centrem en les 3 denominacions d'origen de la part més oriental, les més allunyades de l'Atlàntic, per descobrir vins blancs i negres amb punts en comú entre elles i, alhora, elements que les fan úniques i tan atractives pels nous consumidors: Monterrei, Ribeira Sacra i Valdeorras.
El sommelier:
En Manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha public 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.