Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Cuina coreana: una introducció per a tots els públics

Un taller per descobrir l’essència de la cuina coreana, aprenent a equilibrar sabors, textures i aromes únics. S’adapta a tots els nivells i ofereix una experiència pràctica i accessible per a qui vulgui endinsar-se en una gastronomia rica en història, fermentacions i contrastos sensorials.

 

La xef: 

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Karin Requena @rekarin
Divendres 27 de març de 2026
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal