Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Cuina genovesa: tradició, aroma i sabor mediterranis

A la cuina genovesa, tradició i frescor s'uneixen a cada plat. Descobreix els autèntics sabors de Ligúria en aquest taller on aprendràs a elaborar clàssics com ara la focaccia al romaní, el pesto genovès elaborat a mà, el reconfortant minestrone i els dolços pandolci, símbols de l'hospitalitat italiana.
Una experiència pràctica, saborosa i plena d'aroma a alfàbrega, oli d'oliva i mar Mediterrani, ideal per als que estimen la cuina autèntica i el plaer de compartir-la. 

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. I també d'altres, com la cuina i cultura àrabs o les dels Sud-est Asiàtic.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dimecres 18 de març de 2026
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal