.jpeg)
A la cuina genovesa, tradició i frescor s'uneixen a cada plat. Descobreix els autèntics sabors de Ligúria en aquest taller on aprendràs a elaborar clàssics com ara la focaccia al romaní, el pesto genovès elaborat a mà, el reconfortant minestrone i els dolços pandolci, símbols de l'hospitalitat italiana.
Una experiència pràctica, saborosa i plena d'aroma a alfàbrega, oli d'oliva i mar Mediterrani, ideal per als que estimen la cuina autèntica i el plaer de compartir-la.
El xef
En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. I també d'altres, com la cuina i cultura àrabs o les dels Sud-est Asiàtic.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.