.jpeg)
Descobreix un dels plats més reconfortants de la cuina casolana japonesa: el karē udon, una deliciosa combinació entre el curri japonès i els fideus udon, gruixuts i sedosos. Un plat ben calent, aromàtic i ple de sabor, perfecte per als dies freds i molt popular actualment tant al Japó com arreu del món. En aquest taller explorarem els secrets del curri japonès a partir d'aquesta variant i aprendrem a preparar-lo tot aprofundint en el concepte de kakuji aji, els ingredients ocults que eleven el sabor i expressen la personalitat del cuiner.
La Xef:
La Laura Stagno (@laurastagnoilustra) és il·lustradora de formació i experta en cuina japonesa per circumstàncies i vocació. Arribada a Tokio el 2002 per a estudiar il·lustració i animació, va començar a treballar com a cuinera per als treballadors de l'empresa on també treballava com a il·lustradora. Amb el temps es va convertir en una apassionada de la cuina washoku, la cuina casolana del país nipó. Ara tenim la sort de tenir-la a l'Aula perquè ens expliqui productes, tècniques, receptes i aspectes culturals que envolten aquesta apassionant cuina.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.