Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Kâre Udon: una fusió tradicional del curri japonès

Descobreix un dels plats més reconfortants de la cuina casolana japonesa: el karē udon, una deliciosa combinació entre el curri japonès i els fideus udon, gruixuts i sedosos. Un plat ben calent, aromàtic i ple de sabor, perfecte per als dies freds i molt popular actualment tant al Japó com arreu del món. En aquest taller explorarem els secrets del curri japonès a partir d'aquesta variant i aprendrem a preparar-lo tot aprofundint en el concepte de kakuji aji, els ingredients ocults que eleven el sabor i expressen la personalitat del cuiner.

 

La Xef: 

La Laura Stagno (@laurastagnoilustra) és il·lustradora de formació i experta en cuina japonesa per circumstàncies i vocació. Arribada a Tokio el 2002 per a estudiar il·lustració i animació, va començar a treballar com a cuinera per als treballadors de l'empresa on també treballava com a il·lustradora. Amb el temps es va convertir en una apassionada de la cuina washoku, la cuina casolana del país nipó. Ara tenim la sort de tenir-la a l'Aula perquè ens expliqui productes, tècniques, receptes i aspectes culturals que envolten aquesta apassionant cuina.   

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Laura Stagno @laurastagnoilustra
Dissabte 14 de març de 2026
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal