Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Els sabors del sud de la Índia: la cuina de Kerala

Embarca't en un viatge gastronòmic per Kerala, una regió on el mar, les espècies i les cultures es barregen en perfecta harmonia. La cuina de Kerala ha estat marinada en un passat ric i picant, influenciada per tradicions portugueses, neerlandeses i àrabs. 
En aquest taller explorarem la diversitat de sabors: el coco, el curri de peix, l'arròs aromàtic i les barreges d'espècies que donen vida a cada plat. Cada recepta ens explicarà una història d'intercanvis i mestissatges fent de Kerala un veritable paradís per als amants de la bona cuina i els viatges sensorials.

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. I també d'altres, com la cuina i cultura àrabs o les dels Sud-est Asiàtic.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dijous 26 de febrer de 2026
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal