.jpeg)
Aquest taller és una experiència sensorial i cultural que combina cuina pràctica, vocabulari gastronòmic en japonès i etiqueta de taula tradicional. Prepararem rolls de sushi amb farcits variats mentre aprenem a anomenar ingredients, utensilis, tècniques i expressions essencials que s’utilitzen al Japó a l’hora de cuinar, servir i compartir el menjar.
La Xef:
La Laura Stagno (@laurastagnoilustra) és il·lustradora de formació i experta en cuina japonesa per circumstàncies i vocació. Arribada a Tokio el 2002 per a estudiar il·lustració i animació, va començar a treballar com a cuinera per als treballadors de l'empresa on també treballava com a il·lustradora. Amb el temps es va convertir en una apassionada de la cuina washoku, la cuina casolana del país nipó. Ara tenim la sort de tenir-la a l'Aula perquè ens expliqui productes, tècniques, receptes i aspectes culturals que envolten aquesta apassionant cuina.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.