Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Amanides del sud-est asiàtic: frescor i sabor a cada queixalada

Descobriu els sabors frescos, picants i vibrants de les amanides del sud-est asiàtic en aquest taller, dissenyat per explorar l'essència de la cuina de Tailàndia, Malàisia i Indonèsia. En aquesta sessió pràctica, aprendrem a preparar amanides emblemàtiques com ara el Som Tum tailandès (amanida de papaia verda), el Gado-Gado indonesi (amanida de vegetals amb salsa de cacauet). Cada recepta destaca els ingredients frescos i les tècniques tradicionals de cada país, mentre explorem com equilibrar sabors àcids, dolços, salats i picants per aconseguir plats plens de color. 

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. I també d'altres, com la cuina i cultura àrabs o les dels Sud-est Asiàtic.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dimecres 28 de gener de 2026
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal