.jpeg)
Descobriu els sabors frescos, picants i vibrants de les amanides del sud-est asiàtic en aquest taller, dissenyat per explorar l'essència de la cuina de Tailàndia, Malàisia i Indonèsia. En aquesta sessió pràctica, aprendrem a preparar amanides emblemàtiques com ara el Som Tum tailandès (amanida de papaia verda), el Gado-Gado indonesi (amanida de vegetals amb salsa de cacauet). Cada recepta destaca els ingredients frescos i les tècniques tradicionals de cada país, mentre explorem com equilibrar sabors àcids, dolços, salats i picants per aconseguir plats plens de color.
El xef
En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. I també d'altres, com la cuina i cultura àrabs o les dels Sud-est Asiàtic.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.