Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

La Connexió Nikkei: ceviche, sashimi i tiradito

El terme nikkei fa referència als japonesos emigrats a finals del segle XIX cap a altres països, principalment a Amèrica. Per extensió, el terme fa referencia a aquells trets culturals que els japonesos han desenvolupat al país d’acollida, tot sovint sota l’absorció i fusió de trets locals. Si parlem de cuina, el Perú és el paradigma nikkei ja que allí s’uniren dues de les gastronomies més importants del món, i molt especialment la japonesa. 
En aquest taller ens endinsarem en un dels plats més representatius de la cuina nikkei, el tiradito, i tractarem d’explicar-ne els seus orígens a partir del ceviche i el sashimi. 

 

El xef

En manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 14 de gener de 2026
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 20,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal